Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


14.Rész

2014.09.28

Sziasztok!
Emily vagyok smiley 

Ma reggel mikor felkeltem ragyogtam tudtam, hogy mindjárt láthatom Briant heart Pizsamába lerohantam a szobájába, hogy tényleg itt van-e... Nem hiszem el, hogy ez nem álom, hogy tényleg itt van nállunk. Jézusom Nincs ott..crying Berohantam anyuék szobájába. 
-Anyu!!! Hol van Brian??? -Keltettem fel álmából.
- Micsoda? Ki van hol??- kérdezte álmosan..
-Brian. Hol van??
-Nem tudom... Lehet,hogy a vendég szobába, vagy tusol vagy nem tudom.
-Akkor itt van nállunk?
-Igen.-Úgy mondta mintha ez egyértelmű lenne. Bár lehet, hogy az de én megijedtem, hogy nincs itt.
- Köszi!!- és rohantam le megint a szobájába. 
Még most se volt ott... Megvolt vetve az ágy és a böröndöt se láttam.. Olyan mint ha senki se volna itt.. Ezek szerint csak álmodtam, anyu meg csak álmosan mondta, hogy itt van Brian...

images--2-.jpg

 Az ágyra dőltem és elkezdtem zokogni...Tudjátok milyen érzés úgy sírni, hogy még hangod sincs csak ömlik a könnyed és halkan nyöszörögsz.. Nah ez most olyan volt... Egy idő után megnyugodtam, de megint belegondoltam és újból elkezdtem sírni... Addig addig sírtam, hogy álomba sírtam magam... Nem tudom mennyi idő telt el de egyszer csak valaki elkezdett simogatni, felébredtem és ott volt Brian. Egyből a nyakába ugortam és elkezdtem ismételten sírni, de most nem a szomorúságtól hanem az örömtől.
-Mi a baj?? Miért sírsz??- Kérdezte ijedten és jól erősen megölelt. 
-Nem találtalak...
-És ezért sír hát gondolhattad, hogy nem voltam messze..
-De nem bírtam elhinni, hogy tényleg itt vagy nállunk..-még mindig folyt a könnyem.
-Ne sírj! Nem szeretem ha sírsz.. Itt vagyok már.-és az ölébe húzta a lábam.
Abba hagytam a sírást majd  oda bújtam hozzá.  Le mentünk reggelizni. Anyuék még fent voltak a szobájukba. Mindketten megfogtuk a gabonapelyhünket és leültünk tv-zni. sgsg.jpg Rajzfilmeztünk.. Még most is imádom a Kengyel futó gyalog kakkukkot smiley


-El megyünk futni?- kérdeztem mert itthon van egy jó konditerem. 
-Elmehetünk. Konditereben?- kérdezte.
-Aha. Nah akkor elmegyek felöltözni. 
Lő tádááá a sportos ruci.. Felfogtam a hajam, bepakoltam a ruhát amit majd felveszek és indulhattunk is. Vadáztam egy táskát Briannek bepakolt majd apu elvitt a konditerembe minket. Futottunk, de nem keveset több kilométereket, meg kipróbáltunk még pár gépet.Miután végeztünk elsétáltunk egy gyümiturmixért.  Briannel olyan gyorsan telik az idő... Már délután 2 volt mire ténylegesen haza indultunk. Úgy döntöttünk,hogy haza sétálunk..  


emlc3a9k.jpg-Játszunk?-kérdeztem
-Mit?
-Végülis ez nem is játék.... Kérdezz felelekezzünk, hogy több mindent tudjunk egymásról. Na mit szólsz hozzá?
-Oké. Kezded?
-Aham. Kedvenc szín?
-Kék. Neked kedvenc  virág?
-Vörös és fehér rózsa meg az orchidea..
(és így tovább )

 

Kérdezz-felelek eredménye
Kedvenc- Emily Brian
Szín Lila Kék
Virág  Vörös és fehér rózsa meg orchidea  
Csoki Merci, Milka Milka
Filmfajta Romantikus, Vígjáték Vígjáték, Akció
Sport Foci, Kézilabda, Talajtorna Foci, Kézilabda 
Hónap Július Július, December
Szám 21 23
Üdítő Narancslé, Cola Cola, Fanta

 

 

Meg még jó pár dolog, de ezek voltak a legfőbb dolgok... Észre se vettük, hogy milyen sokat sétáltunk és már haza is értünk.  Még szinte be se léptünk de anyu már rohant is oda hozzám..
-Jaj neked meg hol a telefonod???-le volt némitva...- Már olyan sokszor hívtalak, na de mindegy. 10 perc és indulunk ruha próbára, úgy hogy gyorsan kapd össze magad.
-Mindjárt jövök is.- és már indultam is fel, Briannel egyszerre nyúltunk a táskámértblush De ő hozta fel végül.. Leraktam a cuccom felvettem a kistáskám és mentem Brianhez a szobájába.
-Brian te is jössz?- kérdeztem.
-Persze. De beférek a kocsiba?
-Igen, mert apuék már ott vannak.
-Az esküvőre próbálod a ruhát? 
-Igen.Meg a lánybúcsúra.-Ezzel a lendülettel kézen fogtam és le mentünk a kocsihoz..  Mire oda értünk már mindenki ott volt.. Vanessza is meg Alex is úgy, hogy volt kivel beszélnie Briannek amíg mi Vanival a ruhákba mélyülünk... A lány búcsúra már meg voltak a ruhák, úgy hogy csak fel próbáltuk, de a koszorúslány ruhát még ki kellett választani. Háth volt vagy 50-70 fajta ruha de végül sikerült kiválasztani(kb,: szinte mindet felpróbáltuk), egy gyönyörű rózsaszín ruhát... Már este  7 volt mikorra kiválasztottuk a ruhát, de még méreteket vettek meg minden vacak, hogy ilyen fajta ruhát csináljanak nekünk.. 
Kész divat bemutatót tartottunk a srácoknak még egy mini kifutó is volt a boltba. laugh 
Miután végeztünk elmentünk Vanesszáékhoz vacsorázni, Vanessza meg én mentünk elől a fiúk hátul. Beléptem hát ki volt  ott Vanessza bátyja Harry a volt barátom a láttátok volna azt az arcot, hogy "Meg se sértettem de ő haragszik rám" arcot... Szánalmas. De jött Brian és ő ezek ismeretében, hogy Harry a volt barátom. Oda ment és bemutatkozott mint a barátrom.. Letörölte az arcáról a vigyort... 
-Hello, Brian vagyok.. Emily barátja...-ment kezet fogni Harry-vel.
-Hello, Harry..-kezet fogott Brian-el majd egyből el is fordult.. Brian meg odajött hozzám kézen fogott és adott egy puszit a homlokomra...
-Gyertek, menjünk be a nappaliba, rendelünk pizzát..-mondta Vanessza és már hívta is a pizzázót..Fél óra múlva már meg is jött a pizza vagy 10 doboz pizzát rendeltünk az egész nappali abban úszott, közben néztünk valami filmet.. Vagy este 10-ig ott voltunk Vaniéknál, nagyon jót elhülyültünk.. Nem néztünk végig egy filmet mivel hívtak, hogy haza kell menni.. De elkértem Vanitól a dvd-t..

Haza értünk és befeküdtünk a kanapéra Brian-el és megnéztük a film végét....